• Medelhavskryssning!

  Upptäck de klassiska hamnarna i Medelhavet på lyxyakt… med härliga viner! På denna fantastiska rutt med start och slut i Monaco besöker vi de vackraste hamnarna du kan tänka dig – från pittoreska lilla Portovenere till jetsetstaden St. Tropez. Från … Läs mer »

 • Champagnekväll på Prinsen

  Den 12/3 bjuder Pierre Péters Champagne och Bar Prinsen in till en champagnekväll med smaker i fokus! Under kvällen erbjuder Bar Prinsen ett urval av Pierre Péters champagner på glas för att visa upp deras utmärkande drag, stil och elegans. Det … Läs mer »

 • Vinprovning med Borgogno

  Välkommen på vinprovning med Andrea Farinetti från Giacomo Borgogno! Nu är det återigen dags för den charmfulle och engagerade vinmakaren Andrea Farinetti att gästa Sverige och Your Wineclub! Vinlistan är självklart fullpackad med nyheter, de senaste årgångarna och dessutom en … Läs mer »

 • Champageprovning i Åre

  Onsdagen den 4:e februari klockan 18:00 är du varmt välkommen till Buustamons Fjällgård i Åre. Under kvällen får du chans att lära dig allt om champagne samt prova lokala delikatesser tillsammans med våra champagner från Pierre Péters och André Clouet. … Läs mer »

 • Prova viner från Nya Zealand

  Den 7 oktober klockan 17.30, på Operaterassen i Stockholm bjuder New Zealand Wine Growers in till provning. På plats finns representanter från ett 20-tal vinerier från hela Nya Zeeland, bland annat finns vår producent Jolanda Bossers på plats för att … Läs mer »