Portugisiska Vindagen

Välkommen att botanisera bland över 300 olika viner, från ca 30 olika vinproducenter från Portugals olika vinregioner.

Den Portugisiska Vindagen har tidigare år främst varit en dag för vinbranschen; journalister, inköpare och sommelierer. Men i år öppnas dörrarna under 3 timmar, kl 17-20, för ”vanliga” vinälskare. Det är ett unikt tillfälle att prova massor av goda portugiser. Här kommer att finnas allt från lätta, friska vita, till maffiga röda viner och prisbelönta port- och madeiraviner. Från Vinho Verde i norr till Algarve i söder.

Vi är på plats tillsammans med Gyllene Glaset-vinnaren José Maria da Fonseca och ser fram emot att träffa våra medlemmar.

Kostnaden är 200:-/person. Du anmäler dig till provningen genom att sätta in pengarna i förväg på Bankgiro 5798-6689 (Bistro reklambyrå AB). Ange ditt namn och ”Portugal”. Skriv sedan ut ditt kvitto på insättningen och ta med till provningen. Det gäller som inträdesbiljett. Det finns ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. När provningen är full meddelas det på http://www.winesofportugal.com/se/news-and-events/event-section/portugisiska-vindagen/.

Plats: Berns, Stora Salongen, Berzeli Park, Stockholm
Tid: 17 mars, kl 17.00-20.00

Varmt välkomna!

Frågor? Kontakta Anna Olsson, projektledare på ViniPortugal, c/o Bistro Reklambyrå. E-post: winesofportugal@bistro.se Tel 042-243270

PS. För dig som jobbar i branschen; på restaurang, som journalist eller hos en importör öppnar provningen kl 14.00. Kontakta Anna Olsson om du vill ha en inbjudan till branschprovningen. DS.

Kommentarer inaktiverade.