Världens bästa pizzabagare!

Världens bästa pizzabagare!

Exklusivt på restaurang Trattorian den 9 & 10 oktober, och på il Tempo den 11 oktober har du chansen att pröva pizza som aldrig tidigare!

Thierry ”il Gladiatore” Graffagnino är mannen som tagit pizzan till en ny nivå. Förutom att bemästra bakning, kavling och göra fantastiska degar, har Thierry utvecklat ett eget mjöl med egenskaper – som han menar – är grunden till hans succé som pizzaprofet. Thierry är född i Italien men uppvuxen i Frankrike, utanför Paris.

I slättlandskapet söder om huvudstaden har han utvecklat mjölprodukter i samråd med landets bästa mjölkvarn. Kom och smaka pizzan som gjorde honom till världsmästare 2012, eller pizza ”teglia” – en garnerad foccacia (som gav honom tredje- plats i VM 2013) eller varför inte prova hans senaste dessertpizza med citron, som gav honom mästartiteln!

Om du som medlem i Your Wineclub bokar bord till eventet via telefon, bjuds du på en överraskning i samband med middagen. Ring 08-505 244 50 och ange att du är medlem i Your Wineclub samt lösenordet: Trattorini.

Kommentarer inaktiverade.